HDSLR Meet-Up Copenhagen – 22th of September 2010

Join the Facebook Group HDSLR Junkies and sign-up to participate in the first HDSLR Meet-Up in Denmark. It will go down on the 22th of September at 8pm (20:00) at Grand Teater in Copenhagen.

The following is for the Danish Particpants. Should you want to participate, and do not understand Danish, please write a message to me.

Hej HDSLR Meet-Up’ers!

Jeg kan se, at der indtil videre er 10 tilmeldte, og så er der nogle, som måske kommer. Vi mødes udenfor Grand Teater på Mikkel Bryggers Gade 8 i indre København kl. 20. Hvis vejret er godt, så er vi udenfor. I Grands cafe vil vi ku’ få en øl eller en kop varmt et eller andet.

Jeg har forsøgt at skaffe sponsorer, som kunne friste med en præmie og evt et sted, hvor vi ku’ være. Men Photokina er i gang i næste uge, så ja, det er et skævt tidspunkt at få branchefolk involveret. Der er dog nogle virksomheder, som har vist interesse, hvis der bliver andre arrangementer. Så næste gang bliver måske mere kommercielt 😉

Danmarks første HDSLR møde bliver derfor et eksklusivt, ikke-kommercielt og socialt møde med mennesker med en sund interesse i HDSLR fotografering. Det skal nok blive godt 🙂

Har du udstyr, så tag det gerne med. Der er jo et utal af tilbehør til DSLR kameraer, og jeg kan tænke, at flere er interesserede i at dele erfaringer.

Vi ses den 22. kl. 20 udenfor/indenfor Grand (vejr afhængigt). Vi hænger ud en time eller to. (Cafeen lukker 2130).

Venlig hilsen Peter Harry

NB: Skulle nogen syntes at et andet sted vil være mere belejligt, så skriv til mig.

Leave a Reply